Vacature Directeur

23-05-2024

Ter versterking van ons enthousiaste team zoeken wij een directeur voor de combinatie: operationeel directeur Agem Energie Experts BV en algemeen directeur Energieloket Achterhoek BV.

Wij zoeken een directeur voor de combinatie: operationeel directeur Agem Energie Experts BV en algemeen directeur Energieloket Achterhoek BV.

Waarom deze vacature?

Onze huidige directeur Maarten van Oostveen is directeur van Agem Energie Experts en daarnaast van verschillende vanuit Agem geboren entiteiten. Hoewel hij dit met veel plezier en voldoening doet, is het nooit zijn ambitie geweest om dit alleen te doen. Door de groei van de organisatie is het inmiddels ook niet meer reƫel om alleen te doen. Door bepaalde zaken af te stoten en bepaalde aandachtsgebieden te kunnen delen, komt er meer gerichte aandacht en energie op de verschillende aandachtsgebieden en kan de professionalisering verder doorgezet worden.

Verdeling van aandachtsgebieden

Een natuurlijke verdeling zit in energiebesparing aan de ene kant en energielevering/opwekking aan de andere kant.

We gaan daarom het directeurschap ook op die manier verdelen en daarnaast Energie Experts samen doen, waarbij de toekomstige directeur Energieloket en de huidige directeur samen een tweekoppige directie vormen als operationeel directeur en algemeen directeur. Hierbij wordt een verdeling gemaakt van aandachtsgebieden als finance, control, HRM, officemanagement, bestuurssecretariaat, communicatie en business development.

Planning

De vacature staat online. Sluitingsdatum voor reacties is 10 juni. De eerste gesprekken worden gepland op 19 juni. We hopen per september iemand aan te kunnen stellen.

Bekijk de vacature